Nagel
Behandelingen

Beauty
Behandelingen

Pedicure 
Behandelingen

 

Tatoeage verwijderen

 

Onze Beauty treatments.

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen dit zodat er voor elk huidtype een zo prettig mogelijke ervaring te geven.

De behandelingen worden met de producten van nouvital gegeven.

Nouvital is een Nederlands bedrijf en de producten worden gemaakt in Rotterdam. De producten worden niet getest op dieren en bevatten geen parabenen.

Massages

Wij geven verschillende massages deze worden uitgevoerd op de achterzijden van het lichaam. Tijdens de massage word er gebruik gemaakt van een duurzame voedende olie, ook is het mogelijk om met een verwarmde kaars olie gemasseerd te worden.

Nagelstyling

Wij bieden verschillende behandelingen voor de handen aan. Wij kunnen je nagels verlengen doormiddel van acryl, gel of acrylgel. Ook is het mogelijk om een gellak te nemen op de natuurlijke nagel in de gewenste kleur.

.

Pedicure behandelingen

Ook is het bij ons mogelijk om de voeten te laten behandelen.

Hiervoor hebben we ook een aantal behandelingen gecreëerd zodat de voeten naar ieders wens behandeld kunnen worden.  Ook kunt u de teennagels laten lakken met een gellak. 

.

Waxing

Wilt u van onnodige haren af en bent u scheren zat dan is het ook mogelijk om te waxen, na het waxen zullen de haartjes steeds langer weg blijven en voelt het heerlijk zacht aan. 

Tatoeage verwijderen

 

Een tatoeage is gelukkig niet meer voor altijd. Bij ons in de salon is het mogelijk om je tatoeage te laten verwijderen of om het lichter te maken waardoor een cover-up tatoeage veel makkelijker kan.

Brow & lash treatments 

Bij ons is het mogelijk om de wenkbrauwen en de wimpers te laten stylen. 

Dit kan door middel van een lashlift hierbij worden de wimpers op natuurlijke wijze om gevormd. 

Het is ook mogelijk om de wimpers en wenkbrauwen te verven.

Mocht u een langdurig effect willen bij de wenkbrauwen is het ook mogelijk om de wenkbrauwen te verven met henna, henna is een natuurlijk product dat zowel de haartjes kleur maar ook de huid voor een extra effect.